پرورش در قفس یک عدد از خط مش های مرسوم در پرورش ماهی می باشد که در سنوات اخیر با توجه به مزایای یگانه خود قضیه توجه اکثر کشورهای جهان واقع گردیده ، در این راه از قفس هایی با اشکال و متاع های متعدد بنا به موقعیت محیطی و حوزه‌ ای و مدل های مدنظر موضوع استفاده واقع می شود در جهان سالیانه بیش از ۱/۰۰۰/۰۰۰ بدن اشکال گوناگون ماهیان دریایی ایجاد می گردد که اندازه قابل توجهی از آن از روش قفس های دریایی ایجاد می شود . در جمهوری اسلامی ایران مطالعات امکان سنجی و پتانسیل یابی پرورش ماهی در قفس در سال ۱۳۸۰ توسط شرکت فرنگی رفا نروژ در استانهای جنوبی مملکت و در آبهای خلیج عجم و دریای عمان رخ به عهده گرفت . طبق مطالعات انجام پذیرفته ،کل پتانسیل و امکان تولید از این روش بیش از ۱۰۰/۰۰۰ بدن بوده که سهم استان هرمزگان ۹۰/۰۰۰ بدن بوده که با اعتنا به حالت محیطی و ناحیه ای سهم شهرستان قشم حدود ۵۰/۰۰۰ بدن بوده (بیش از نیمی از پتانسیل کل استان) . 
با توجه به موقعیت ارگانیک و منطقه ای دور و بر جزیره هنگام این حوزه‌ در مجموع مناطق زمینه مطالعه قرار گرفته ، به عنوان شایسته ترین گزینه برای اجرای پایلوت رشد ماهی در قفس توسط شرکت نام برده توصیه گردید برای اجرای پروژه ، طرح پایلوت پروژه رشد ماهی در قفس هنگام به وسیله شیلات به مناقصه دربین المللی گذشته شد و کمپانی فیوژن مارین گزینش گردید و عملیات مولتاژ و انتقال و نصب قفس ها در محل تعیین گردیده به وسیله شرکت فوق انجام عهده دار شد . 

shilatiha-net_fish-farm-solution_unbreakable_2800x1000_r 



ویژگی ها 
همگانی سایت: 
وب سایت دربرگیرنده ۶ قفس پلی اتیلن مدور با قطر ۱۶ متر بوده که هر کدام از قفس ها توسط چهار بویه خاکستری تسلط شده می‌باشد که در زیر این بویه ها در عمق ۵ متری برگه رابطی قرار دارد که قفس ها به این صفحات متصل می شود همینطور این صفحه های محل رابطه بویه ها و لنگرهای کف که در عمق ۲۵ الی ۳۰ متری کار نهاده شده اند می باشد . در تولید فرم قفس ها از لوله های پلی اتیلن به قطر ۲۵۰ و ۱۱۰ میلی متری استعمال گردیده در چهارگوش تارنما بویه های راهنمای زردرنگی وجود راجع‌به ارند که به عنوان بویه های هشدار دهنده و راهنما محسوب می گردند . 



در 
هر قفس در طول عصر پرورشی از سه مدل تور به کار گیری می گردد: ۱-تور کلیدی Rearing net : تور حساس نگاهدارنده ماهیان پرورشی بوده که مشتمل بر سه سایز «طرح رویش ماهی در قفس » می باشد بسته به بقیه و رویش ماهیان در طول زمان رویش تعویض می گردد محصول این تورها Antifouling (ضد خزه) می باشد . طول این تورها ۶ الی ۸ متر بوده و چشمه تور بین ۶ الی ۲۰ میلی متر بوده . 

۲-تور محافظ Anti predator : این تور جهت مراقبت از تور حساس می باشد و چشمه تور برابر با ۴۵ میلیمتر می باشد . 

۳-تور ضد پرنده Anti bird:جهت پرهیز از هجوم پرندگان به ماهی ها از این تور در بالای هر قفس استعمال می گردد . 

با دقت به مشخصات تورهای فوق ، حجم هر قفس برابر ۱۶۰۰ متر مکعب می باشد که با توجه به ظرفیت کل قفس ها قابلیت و امکان تولید ۱۸۰ بدن ماهی در هر زمان در سایت به راحتی میسر می باشد (هر مترمکعب جهت رویش ۱۸-۲۰ کیلوگرم مطلوب بوده) دوره رویش ماهیان بسته به گونه گونه گوناگون و فی مابین ۹ الی ۱۲ ماه می باشد . دسته های پیشنهادی جهت پرورش در وب سایت پایلوت : دسته های پیشنهادی بوسیله مشاور جهت سال نخستین ایجاد عبارتند از: شانک اروپایی ، صبیتی ، سوکلا ، سی باس آسیایی . 

با توجه به گنجایش هر قفس که در بالا اشاره گردیده جهت مدل های فوق به غیر از ماهی سوکلا نیاز به حدود یک صد هزار قطعه نوپا ماهی ۲ الی ۳ گرمی در هر قفس می باشد در مدل سوکلا نیاز به حدود ۱۰/۰۰۰ قطعه کودک ماهی ۳۰ گرمی می باشد . در سال اول ایجاد به عامل عدم تجربه و قابلیت و امکان ساخت طفل ماهیان دریایی در سرزمین تمام طفل های های مایحتاج وارد شده می باشند . 

What-does-Farmed-Salmon-look-like 

بعضا 
از مزایای پرورش ماهی در قفس: 
۱-میزان ساخت بالا نسبت به سایر سیستم های پرورشی . 

۲-مقرون به صرفه بودن و پائین بودن هزینه های ثابت نسبت به سایر روشهای همگانی در رشد آبزیان . 

۳-اعمال 
رئیس آسانتر بر سایت در مقایسه با بقیه روشها 
۴-پرورش در محیط طبیعی و نزدیک بودن مزه و طعم آبزیان تولید گردیده به ماهیان صید گردیده از دریا . 

۵-تنوع 
دسته ای و قابلیت استعمال از نوع های متفاوت پرورشی در قفس 


خواسته از قفس یا این که کیج چکیده از آب دریا, سراب ,آب پشت سد و… است که از محیط و کف توسط ابزارهای مختلفی مثل توری با چشمه های مختلف محصور گردد ودر آن محفظه محصور ماهی رشد داده شود . 

اولین توشه ماهیگران از قفس برای نگهداری موقت ماهی (تا مقطع فراهم شدن برای فروش) استعمال می کردند .پرورش در قفس , پدیده ای می‌باشد جدید که در سالهای اخیر در نواحی ساحلی انجام می شود . 

تنوع متعددی در مقدار ها وطرح های قفس چشم می شود . قفس ها با موقعیت مختلف محیطی انطباق پذیری متعددی دارا هستند واز آنها به راه‌های مختلف به کارگیری می شود . 


۱-انواع قفس: 
قفس ها در مقایسه با گونه های نخستین آن بسط زیادی یافته وامروزه انواع وطرح های متنوعی از آن‌ها وجود دارااست . 

چهار جور قفس وجود دارد: اثبات , شناور, قابل غوطه وری وغوطه ور واستفاده از ۲ جور ثابت وشناور مرسوم خیس هست . 

-قفس های ثابت : از یک کیسه توری تشکیل شده اند که توسط تیرک هایی در کف دریاچه یا این که رودخانه در آب مراقبت می شود . این قفس ها تقریبا ارزان وساختن آن‌ها سهل وآسان می‌باشد , اما از لحاظ اندازه وشکل محدودیت دارا‌هستند وفقط در محل های ناچیز عمق با بستر مناسب ساکن می شود . 

-قفس های شناور: کیسه قفس های شناور توسط یک رینگ یا چارچوب شناور مراقبت می شود . کاربرد این قفس نسبت به سایر انواع قفس بخش اعظم هست ومی توان آنان را در اشکال واندازه های گوناگون طراحی کرد . 

-قفس های قابل غوطه وری: کیسه توری یا این که شبکه های توری قفس قابل غوطه وری , متکی به یک چارچوب یا دکل می‌باشد ومی تواند در عمق های گوناگون آب قرار گیرد . این مزیت سبب ساز می شود که در حالت آب وهوایی بد از صدمات در امان باشد . این نوع قفس در مقطع وقار آب , در مرحله آب نگهداشته می شود وهنگام بدی آب وهوا داخل آب غوطه ور می گردد . 

-قفس های غوطه ور: قفس های غوطه ور بی آلایش , معمولاً, از یک سری باکس های چوبی ساخته می شوند که در در بین آنان سوراخ هایی وجود داراست و آب از درون آن‌ها عبور می کند . این قفس ها توسط سنگ یا این که پایک به بستر آب سفت می شوند . 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بلاگی برای سن فایل وبلاگ شخصی سخن بزرگان دیگ آبگرم اتوماسیون صنعتی Jamie دفترچه یاداشت من.... modern21technology فوتبال 120