رویش ماهیان زینتی یکی از رویه های درآمدزایی برای علاقهمندان به ماهی میباشد .
رشد ماهی زینتی از پاراگراف طرح های اشتغاایی میباشد که نیاز به سرمایه اول متعددی ندارد و با کمترین سرمایه و تنها با یکسری آکواریوم میشود به عمل رشد ماهیان زینتی در خانه پرداخت .
درصورتی که تازهکار میباشید و در این موضوع تجربهای ندارید، اول از همه باید با یک فرد باسابقه م کردن نمائید و در همان تجربه اول گامبهگام م کردن بگیرید .
پیشین از آغاز عمل در کاگاه های پرورشی کارآموزی کنید و یادگرفتن های ضروری را ملاحظه کنید تا در این فعالیت غالب گردید و در گیر ضرر و زیان نشوید .
ماهیان
زینتی تاریخچه: چینیها نخستین اشخاصی بودند که در حدود 1000 سال گذشته اقدام به مراقبت و رویش ماهیان زینتی کردند و ماهی گلد فیش (Gold Fish) که در اکنون حاضر هم جزء ماهیان دوستداشتنی آکواریوم داران است، در آن برهه زمانی هم ماهی مسئله عشق آن ها بوده هست .
تجارت ماهیان زینتی میلیاردها دلار در سال درآمد نصیب کشورهای تولیدکننده می کند .
ماهیان زینتی به 2 دسته ماهیان آکواریومی و ماهیان قرمزرنگ تقسیم میگردند که ماهیان قرمزرنگ در زمان عید خیلی خریدار دارند، ولی ماهیان آکواریومی در تمام فصل ها طرفدار داراهستند .
ماهی ماده می تواند در هربار جفتگیری تا 500 تخم بگذارد . ولی بهطور معمول 200 تخم میگذارد که تمامی آنان به لارو تبدیل میشوند .
حرارت مسئله نیاز این ماهیان در حدود 20-24 درجه سانتیگراد است .
برهه زمانی مقطع نوروفروغ در یک آکواریوم بهطور معمول روزمره 10 تا 15 ساعت در حیث گرفته می شود که در صورت وجود گیاهان ارگانیک در آن این بازه زمانی به 8 تا 10 ساعت کاهش می یابد .
مقدار مصرف آب هم یک فاکتور دیگر می باشد . آب یک آکواریوم همیشه در گردش است و میزان بده بستان آب باید به نحوی باشد که 25درصد آب آن در مدت برهه زمانی یک تا4 هفته (بسته به مقدار تراکم و مدل ماهیان) جایگزین شود .
تغذیه
ماهیان زینتی: این ماهیها گوشتخوار به اکانت می آیند و در طبیعت از کرمهای کوچک و لارو پشه تغذیه می نمایند .
شرکتهای اکثری برای این مدل ماهیها غذاهای منحصربهفرد ایجاد میکنند که فراوان دوچندان میباشند .
نوع غذای آن ها در سنین گوناگون تا بلوغ مانند بیشتر ماهیها متفاوت میباشد .
گونه های
ماهیان زینتی برای پرورش: شما میتوانید ماهی های زینتی کریوراس، گورامی، پلاتی، ماهی گلدفیش، ماهی گوپی، ماهی فایتر و… را رویش دهید .
این فعالیت نازکی خاصی دارد و هرگونه تغییر تحول حالت محیط رویش ماهی از پاراگراف نور، دما، اکسیژن منجر خسارت می شود .
شما میتوانید به ماهی فروشی ها بروید و بپرسید که، کدام ماهیان بیشتر خریدار دارا هستند و پرورش چه ماهی به صرفه هست .
بازار
ماهیان زینتی در صورتی که بازار ماهیهای آکواریومی مدنظر باشد، تعداد بالای آن به راحتی به فروش نمی رسد . ماهی تزیینی با بها بالای 10هزار تومان را نمیتوان در شهرستان فروخت، البته در تهران، خریداران این گونه ماهیها دوچندان میباشند . چه بسا کسانی میباشند که تنگهای کوچک را با سنگها و گیاهان آبیرنگ تزئین میکنند و با این فعالیت ماهی تا 100هزار تومان میفروشند .
نیازمندی
های رویش ماهیان زینتی سرمایه مهمترین اصل برای ورور به یک حرفه کاری می باشد اما سوای تردید علاقمندی، دانش و نوآوری در این رشته ضمانت کننده ساخت با کیفیت و کمیت و موفقیت در بازار فروش میباشد .
طرح
رویش سالانه 200 هزار قطعه ماهی زینتی
فیض پرورش هزار عدد ماهی دست کم 800 هزار تومان میباشد .
سرمایه
گذاری لازم: سرمایه نخستین برای آغاز دور از شوخی و گسترده عمل پرورش ماهیان زینتی 120 میلیون تومان میباشد .
برای شروع دست کم با 100 مترمکعب که حدودا 5 تا 10 هزار قطعه ماهی قرمزرنگ در آن میتوان رشد داد، هزینهای بالغبر 10 میلیون تومان نیاز هست .
مساحت
قضیه نیاز: مساحت موضوع نیاز جهت ساخت اقتصادی ماهیان زینتی در بخش کارگاهی 100 مترمربع و در بخش مشاغل خانگی 30 مترمربع هست .
اشتغاایی:
برای رئیس 100 مترمکعب استخر پرورش ماهی یک نفر کفایت میکند و چه بسا در مراحل آنگاه و با کسب تجربه اکثر همین یک نفر قادر است 200 مترمکعب را به تنهایی مدیر نماید .
به
این مقاله امتیاز دهید
درباره این سایت